Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Coclo

kaede

coclo magnet system er udviklet af den kinesiske læge Billy Huang fra coclo klinikken over en periode på 10 år. Magnet terapi er en gammel velkendt behandlingsform fra Kina, som nu bliver mere og mere kendt i hele verden.
Målet for Billy har været at udvikle et system i høj kvalitet, som er fleksibelt nok til at  behandle alle steder på kroppen, og samtidig kan bæres som smykke,

Enkelt, fleksibelt og kvalitet
Man fristes til at sige “Selvfølgelig er coclo magnetsystem udført i høj kvalitet”. Men det er ikke en selvfølge i branchen, hvor produkterne ofte er i ringe kvalitet og coating’en ikke yder beskyttelse mod afsmitning og eventuel allergi, eller produktet hurtigt kommer til se slidt og grimt ud. coclo  smykkerne har en coating som beskytter huden, og holder smykkerne flotte i mange, mange år.

Behandl dig selv – med professionel vejledning
Magnetsystemet er enkelt og fleksibelt at bruge – man kan nemt behandle sig selv. Smykkerne kan hurtig formes til at passe på det område, der skal behandles. Eksempelvis fra halskæde til armlænke og til fingerring, og den medfølgende plade gør det nemt at montere magneterne på tøjet, og dermed alle steder på kroppen.
Selvfølgelig ydes der en professionel vejledning fra coclo ’s side – Både fra klinikkerne og via instruktionsvideoer/vejledninger du finder her på siden.
Med tiden vil vi opbygge et brugerforum, hvor man kan fortælle om sine egene erfaringer med magnet terapi, og dermed dele sin viden med andre.

Design selv dit smykke
Vi gør det muligt selv at sammensætte dit smykke i netop det design du ønsker. coclo  magnetsystem findes i mange forskellige former og farver. Og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan smykket skal se ud.

Sikkerhed
Magnetisme er forskellig – coclo anvender kun sikre magneter med magnetisme der på ingen måde kan sammenlignes med eksempelvis højspændings elmaster, jordstråler eller lignende. coclo magnetsystem bruger kun NdFeb materiale og ligger på en styrke imellem 2-4.000 Gos, hvilket gør at den er perfekt til behandling af kroppen.